Odštampajte ovu stranicu
уторак, 25 октобар 2016 13:12

Сребро за Ђермановића

Napisano

 

Гавриливић, Лазаревић, Ђермановић и Јовановић:

 

У организацији рвачког клуба "Раднички" у Сомбору је током викенда одржан Први меморијални турнир "Иван Фргић Жути". На списку кадетске репрезентације Србије нашла су се и тројица рвача ваљевске "Младости": Лазар Гавриловић, Илија Лазаревић и Страхиња Ђермановић.

 

У изузетно јакој конкуренцији Страхиња Ђермановић освојио је друго место у категорији до 85 кг. у рвању слободним стилом. Ђермановић је на путу до финала убедљиво савладао двојицу мађарских такмичара, да би га у узбудљивом финалу савладао представник Бугарске.

 

Лазар Гавриловић је у борби за теће место поражен, такође од представника Бугарске. Трећи члан кадетске репрезентације Србије из Ваљева, Илија Лазаревић, заузео је у веома оштрој конкуренцији једанаесто место.

 

Наредног викенда ваљевски рвачи учествоваће на међународном турниру "Стипан Дона" за млађе категорије који се одржава у Суботици.

 

Пошто се млади ваљевски рвачи такмиче и у сениорској категорији у Другој лиги Србије, то ће у првом викенду новембра дочекати ТЕНТ из Обреновца и лидера лиге рваче Црвене звезде.

 

 

Л. Стојкановић

 

 

.

Pročitano 1108 puta Poslednji put izmenjeno уторак, 25 октобар 2016 14:01
Valjevska iskra

Najnovije od Valjevska iskra