Odštampajte ovu stranicu
понедељак, 07 новембар 2016 20:36

Радовић: Антић ми честитао због гола Реалу

Napisano

Фудбалер Легије Мирослав Радовић открио је да му је некадашњи селектор репрезентације Србије Радомир Антић међу првима честитао на голу и одличној партији против мадридског Реала (3:3) у Лиги шампиона.

Радовић је у само две недеље два пута затресао мрежу шампиона Европе, с тим што је у Варшави покренуо преокрет Легије после 0:2, али се у финишу Реал извукао.„Добио сам много порука, баш значајних за мене. Бивши тренер Реала и Барселоне Антић ми је честитао на одличном резултату, голу и свему против Мадриђана”, рекао је Радовић пољским новинарима после утакмице.

Радовић је додао да се навијачима бар донекле извинио за одлазак пре две године у кинески Хебеј, управо на Антићев позив.„Рећи ћу једну важну ствар. Надам се да ће ми навијачи бар мало опростити због одласка из Легије када ситуација није била баш најбоља.

Жао ми је што нису присуствовали утакмици против Реала, био би то прави спектакл. Надам се да ће неће више поновити да играмо пред празним трибинама”, поручио је Радовић, четврти стрелац у историји пољских тимова у Европи са 17 голова.

Радовић се летос вратио у Легију после само три месеца у Партизану и наставио тамо где је стао када је у првом мандату у клубу из Варшаве проглашен за једног од најбољих странаца икад у пољском фудбалу.

 

Р

Pročitano 1137 puta
Valjevska iskra

Najnovije od Valjevska iskra