Odštampajte ovu stranicu
уторак, 13 децембар 2016 08:56

Пет година ВК Ваљево

Napisano

 

Ваљевски ватерполисти  након само пет година постојања такмиче се у Првој лиги Србије. Тим поводом је градоначелник др Слободан Гвозденовић, јуче примио руководство ВСС и ВК Ваљево

 

Ваљево су посетили: Милорад Кривокапић, председник ВСС; Живко Цветићанин, председник Скупштине ВСС; Игор Милановић, некада набољи ватерполиста света а данас спортски директор ВК Ваљево; Дарко Удовичић, директор предузећа ЕП Ватерполо 2016; Радован Дурутовић, председник ВК Војводина; Петар Ђукић, председник ВС Београд; Миодраг Перишић, председник Заједнице лигаша ВС и друге личности друштвеног и културног живота Србије и Ваљева.

 

Градоначелник је на пријему казао: "Велико је задовољство када у Ваљево дођу тако велика спортска имена. Желимо да у Ваљеву развијамо ватерполо и да као град помогнемо нашем ватерполо клубу, јер препознајемо висок ранг у коме се такмичи".

 

"Играјући у Првој лиги ВК Ваљево припада елитним спортовима у Ваљеву, поред кошарке и шаха. Основе на којима се наш ватерполо клуб заснива су здравље, образовање, спорт и морал", рекао је др Зоран Јокић, председник ВК Ваљево.

 

Председник Ватерполо савеза Србије Милорад Кривокапић: Ми знамо ко води ВК Ваљево и том руководству у заслуге припадају досадашњи успеси. Ми очекујемо да се ВК Ваљево у догледној будућности такмичи у регионалној лиги. А верујемо да ће Ваљево постати нови ватерполо центар у Србији".

 

Л. Стојкановић

 

 

 

Pročitano 1672 puta
Valjevska iskra

Najnovije od Valjevska iskra