Odštampajte ovu stranicu
субота, 31 март 2018 13:41

Настављање позитивних трендова

Napisano

 

Крушик је прошлу годину завршио са рекордном производњом. Ову је почео са заокруженом технологијом за производњу комора ракетних мотора и повишицом плата.

 

Од почетка године настављен је тренд раста производње. Према егзактним подацима фабричке стручне службе производња у фебруару је достигла извоз од  666,8 милиона динара или 6,67 милиона долара.  У односу на остварени извоз у истом месецу прошле године бележи се увећање од 80%.

 

Потписано је неколико нових уговора у оквиру минобацачког програма. То указује да су зацртани планови за ову годину на реалним основама. У овој години, поред већ постојећих уговора за невођене ракете који се реализују током 2018. године,  било је понуда за израду муниције који нису могли бити прихваћени због заузетости капацитета. Те су понуде потенцијални послови за ову и наредну годину.

 

Очекује се да, у прошлој години реализована производња од 97 милиона долара, буде премашена у овој.

 

Руководство ХК "Крушик" и представници репрезентативних синдиката  договорили су да цена рада буде повећана на 130 од мартовске плате која ће бити исплаћена у априлу. Крајем фебруара ове године свим запосленим је исплаћен бонус од по 10 000 динара. 

 

 

М. Ст.

 

 

.

 

Pročitano 642 puta
Valjevska iskra

Najnovije od Valjevska iskra